Üdvözöljük a hírek, újdonságok és akciók oldalán ..

 

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy felhívjuk figyelmét a kisebb-nagyobb változásokra, a technikában bekövetkezett újításokra és az akciós lehetőségeinkre, melyek várhatóan meg-megújulnak az év folyamán többször is.

Lehetősége van fel, ill. leiratkozni aktuális hírleveleinkről.

 

Köszönjük figyelmét ..

 

 

 

Több éve készítünk egyedi, 1-2 darab pólót, és kisebb nagyobb szériában készülő pólókat is. Az idő múlásával és a technikák fejlődésével lépést tartva a gépparkunk is átesett megújulásokon, és szélesedett is. Így tudunk többféle technikával is készíteni egyedi pólókat. A minták különbözőségét és a mennyiséget figyelembe véve ajánljuk az eltérő megoldások közül a legmegfelelőbbet, persze a vevő kívánsága, az természetesen az első ..

 

 

 

 

Gépparkunk megújult és szélesedett. A poszter és fotó nyomtatás világában is tudunk már maradandót nyújtani. Teljesen új nagyformátumú nyomtatóval készülnek az egyedi képeiből poszterek, fotók és plakátok. Akár különleges képi hatásokkal is fel tudjuk ruházni saját készítésű fotóit és az eredmény több, mint egy szép fotó. Kérésre retusálást és montázs készítést is vállalunk.

 

Engedjük szabadjára fantáziánkat .. nincs lehetetlen a képek világában ..

 

 

 

 

Itt tud feliratkozni hírlevél küldésre, hogy a cím mezőbe

beírja E-mail címét, ahová az érdeklődésre számot tartó

leveleket küldeni tudjuk. Köszönjük

 

E-mail cím:

Tárgy:

Üzenet:

 

 

 

 

 

 

 

PoloBox az egyedi pólók birodalma, pólónyomás közvetlen a pólóra, mert az leszel, amit felveszel ...